Dienstenoverzicht
Wij zijn u graag van dienst
Home > Diensten

Toegevoegde waarde leveren in een markt die constant verandert. Dat is waar CMC Assurantie & Advies voor staat! Wij begeleiden u graag bij het samenstellen van uw verzekeringspakket door eerst de risico's in kaart te brengen. Dat doen we door middel van de CMC Assurantiescan. Onze pensioenadviseurs informeren u graag over een passende pensioenregeling voor uw medewerkers. En wilt u graag inzicht krijgen in uw financiële situatie? Dan doen wij dat graag voor u aan de hand van een financiële analyse.

Ons team van gediplomeerde medewerkers is permanent op de hoogte van de actualiteiten op het gebied van verzekeren, pensioenen en wet- en regelgeving rond overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. En onze dienstverlening bij schade staat garant voor een onverwachte service ervaring!

 

Onze diensten

We zijn gespecialiseerd in het adviseren van verzekeringsoplossingen voor MKB'ers en haar DGA of eigenaar. Dat doen we in beginsel aan de hand van onze CMC Assurantiescan, maar onze dienstverlening is 'all inclusive' namelijk:

- U kunt rekenen op een professionele ontzorging bij schade
- Wij plannen ieder jaar een gesprek voor het onderhoud van uw verzekeringspakket
- Wij onderhouden voor u de contacten met verzekeraars
- Wij ontzorgen u bij het indienen van naverrekeningen
- Wij ontzorgen u bij de procedure rond verzuim- en herstelmeldingen
 

Pensioenen zijn er voor de ondernemer, maar ook in collectieve vorm voor zijn werknemers. Voor lang niet iedereen is het pensioen een duidelijke zaak. Wij zijn specialist in het begrijpelijk maken van deze ingewikkelde materie. Dat doen wij aan de hand van de CMC Pensioenscan.
 

Bepaalde gebeurtenissen kunnen van invloed zijn op uw financiële situatie. Graag maken wij voor u een financiële analyse waarbij we de situatie bij overlijden, arbeidsongeschiktheid, pensionering en werkloosheid inzichtelijk maken.