Een werkdag van Daniëlle

Wie zijn eigenlijk de mensen van CMC en wat doen ze zoal? De komende periode zullen we met regelmaat een dagje meekijken met één van de medewerkers. Vandaag is de beurt aan Danielle van den Berg, relatiebeheerder MKB & Pensioenen voor ons label Assurantie & Advies.

Regel het direct

087-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Patrick Heikamp

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Danielle van den Berg

Hoe ziet een werkdag van jou er meestal uit?

Ik begin mijn werkdag rond 8.15 uur en start op met een bak koffie. Daarna check ik mijn mail en verwerk direct de mails die ik gelijk kan beantwoorden. Daarna ga ik verder met de nog te verwerken e-mails en mijn takenlijst van openstaande actiepunten/dossiers. Tussendoor beantwoord ik telefoon en hier komen vaak ook weer vragen en/of acties uit voort (te denken valt aan uitzoekklussen, verwerking in ons systeem, doorgeven aan de verzekeraar en bevestiging aan klant). Zo ook het in dekking nemen/verzekeren van een object (zoals een auto, pand, werkmaterieel). Vaak moet hiervoor eerst een premie berekend worden of een offerte gemaakt.

Naast de e-mail en takenlijst zijn er gespreksverslagen van mijn buitendienstcollega’s die ik verwerk. Hier komen vaak mutatieverzoeken, aanvragen en het maken van offertes/premies opvragen uit. Tussen 17.00 en 17.30 uur eindigt mijn werkdag.

 

Waar vind jij het leukste in je werk, waar heb je passie voor? Wat vind je minder leuk?

Het leukste van mijn werk vind ik het klantcontact en het regelen van zaken voor klanten. Als ik een moeilijk verzekerbaar risico toch verzekerd krijg, dan geeft dat een goed gevoel. Ik heb passie voor het realiseren van “een goede klantbeleving” en een totaalklant die tevreden is over CMC! Verder een passie voor cijfertjes. Minder leuk is het afhankelijk zijn en de lange reactietermijnen van verzekeraars die op het moment gelden. 

Danielle%20vd%20Berg%20-%20CMC%20Groep.jpg

Danielle%20vd%20Berg%20CMC%20Assurantie%20%26%20Advies2.jpg

Einde werkdag: ben je tevreden?

Als zaken/dossiers lopen en gaan zoals gepland ben ik tevreden. Als alles op een dag tegenzit, soms niet. 

 

En wat is je planning morgen?

Weer enthousiast en vrolijk verder gaan met mijn werkzaamheden!!


Een vraag voor Danielle? Neem direct contact op

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen