CMC in het nieuws
Ontwikkelingen, wetenswaardigheden, nieuwe producten en diensten.
Home > Nieuws > Klant aan het woord…

Klant aan het woord…

ASB Groep
Eigenaar: Coen Lagerwey 
 
Eind 2016 kwam ik in gesprek met CMC Assurantie & Advies. Aanleiding was een forse premieverhoging die ik van een verzekeraar opgelegd kreeg voor mijn Asbest-aansprakelijkheidspolis. Dit voelde niet goed, omdat wij nooit een schade hadden geclaimd. 
 
CMC heeft voor ons een marktonderzoek gedaan en een nieuwe polis uit onderhandeld die beduidend goedkoper en beter was! Tijdens het offertetraject ben ik blij verrast door de tussentijdse terugkoppelingen met uiteindelijke een fantastisch resultaat. Voor mij reden om meteen mijn verzekeringen onder de loep te laten nemen door CMC; zij hebben voor mijn bedrijven de CMC Assurantiescan uitgevoerd. Dit leverde mij we een forse premiebesparing op.
Nog veel belangrijker vond ik de niet verzekerde risico’s en overlappende dekkingen van mijn verzekeringen waarop CMC mij attendeerde. De keuze was dan ook niet moeilijk om al mijn verzekeringszaken uit handen te geven aan CMC.
 
Het professionele advies, de proactieve houding en begeleiding van A tot Z maken dat ik nog altijd met veel tevredenheid op deze keuze terugkijk. Wat ik verder erg prettig vind aan CMC, is het feit dat zij klanten aan elkaar verbinden en zichtbaar aanwezig zijn in de markt. Voor mij een fijne en betrouwbare partij om mee samen te werken. Ik zei pas tegen de mannen van CMC: ‘We hebben nachtrust gekregen’! Ik denk dat ik ze geen groter compliment zou kunnen geven.
 
Ook premie besparen op uw verzekering?