CMC in het nieuws
Ontwikkelingen, wetenswaardigheden, nieuwe producten en diensten.
Home > Nieuws > Klant aan het woord…

Klant aan het woord…

  • Vertel
Rodenburg BV
Eigenaar: Tim Rodenburg

 
Een aanvulling op ondernemerschap!
Op een maandagmiddag spraken we Tim Rodenburg van Rodenburg Bouw, Rodenburg Brandbeveiliging, Rodenburg Bouwkundige Zorgoplossingen en Skellet BV. Tim is sinds vorig jaar klant bij CMC Assurantie & Advies en wij zijn benieuwd hoe hij de overstap van zijn vorige tussenpersoon naar CMC heeft ervaren.
 
'Via BNI kwam ik met CMC in aanraking. CMC presenteerde daar de CMC Assurantiescan en ik wilde graag weten of deze scan echt het inzicht gaf wat CMC beloofde’, aldus Tim. En niets was minder waar: ‘Het was uiteindelijk dat inzicht dat mij overhaalde mijn verzekeringspolissen bij CMC onder te brengen’. In de Assurantiescan benoemt CMC de risico’s die een ondernemer loopt en of hiervoor een verzekeringsoplossing gekozen moet worden. Tim Rodenburg: ‘De premiebesparing die gerealiseerd kon worden was voor mij een leuk extraatje’.
 

Daarnaast werd Tim ook getriggerd door de houding van CMC. ‘Zij hebben een positieve benadering, waar de klant centraal staat. Wat kan er voor die specifieke klant beter of anders? Niet het eigen gewin van CMC staat voorop’.
En al snel nadat hij klant was geworden, moest er een schade gemeld worden. En de ervaring met de schadeafdeling lag in lijn met de ervaring die Tim al eerder met CMC had: ‘CMC biedt een unieke beleving als het gaat om de schadeafwikkeling: ze zijn anders door meer te doen dan ‘standaard’ en de samenwerking is prettig. Voor mij persoonlijk is CMC een aanvulling op ondernemen! '

Ook premie besparen op uw verzekering?