Klant aan het woord…

Blog

‘Zelf geen gedoe meer!’

Hendrik Bloemert, eigenaar van Bloemert IT heeft enige tijd geleden de bedrijfsverzekeringen via CMC Assurantie & Advies geregeld. Tijd om eens te informeren hoe hij deze samenwerking eigenlijk ervaart.

Regel het direct

087-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Patrick Heikamp

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

bloemert.jpg

Bloemert IT

Bloemert is een IT bedrijf en bestond afgelopen jaar 15 jaar. Inmiddels beschikken zij over 2 locaties (Staphorst en Amsterdam) en ongeveer 70 werknemers in verschillende disciplines. Een greep uit deze disciplines zijn software architecten, software developers, systeem engineers, BI specialisten etc. Hendrik Bloemert: ‘Als eigenaar ben ik verantwoordelijk voor de aansturing van onze sales, facilitaire zaken zoals gebouwen, auto’s enz. en innovatie. Met name dit laatste onderdeel vinden we als Bloemert enorm belangrijk’.

Ga naar Bloemert IT

CMC

Via Saving Support, waar Bloemert de collectieve inkoop van energie heeft, kwamen ze in contact met CMC Assurantie & Advies. Aan de hand van de CMC Assurantiescan werden de bedrijfsrisico's inzichtelijk gemaakt en een premiebesparingsplan opgesteld. ‘Mijn visie is dat je bezig moet zijn met zaken waar je goed in bent en zaken waar je niet goed in bent moet je kunnen uitbesteden aan partners die het beste voor ons doen’, aldus Bloemert. De gesprekken die hij met CMC heeft gehad en de openheid in deze gesprekken hebben zij als heel positief ervaren. ‘Dat heeft ons doen besluiten om klant de worden bij CMC.

bloemert2.jpg

Bloemert4.png

Bij CMC is één telefoontje genoeg om alles geregeld te krijgen als het gaat om wijzigingen op bestaande polissen, melden van schade of het aanvragen van een nieuwe verzekering. ‘Dus zelf helemaal geen gedoe meer!’

Bloemert is er van overtuigt dat CMC weet wat ontzorgen is: ‘Als ondernemer wil je bezig zijn met je core business en moeten alle andere zaken voor je geregeld worden. Dit is wat CMC voor ons doet!’.

 

Klik hier voor de CMC Assurantiescan

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen