Klant aan het woord...

Klant aan het woord

Toen Marcel Blaauw van Power Leaf Group BV bezig was de bedrijfsverzekeringen eens onder de loep te nemen, kwam hij er niet helemaal uit. Door een collega die Gerard Oostermeijer - van CMC Groep - kende, werd hij in contact gebracht met CMC. ‘Vanuit die hoedanigheid heb ik Gerard gesproken om eens om de tafel te gaan. Dat gesprek met Gerard en Ben vond plaats bij ons op kantoor’.

Regel het direct

087-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Patrick Heikamp

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Power%20Leaf%20Group%20BV%20CMC.jpg

Power Leaf Group BV exploiteert een aantal websites op het gebied van duurzaamheid. Zo geven zij onafhankelijk advies op het gebied van zonnepanelen, onder meer via de website www.zonnepanelen.net.  Power Leaf Group BV heeft zelfs een testopstelling van 125 zonnepanelen van diverse merken.
Daarnaast is ook de website www.cv-inregelen.nl van Power Leaf. ‘Daarmee helpen we consumenten om met de CV-inregelkit aanzienlijk te besparen op hun stookkosten’. En tenslotte thuisaccu.com wat natuurlijk in het verlengde ligt van de zonnepanelen.

Tijdens het kennismakingsgesprek had Marcel meteen een klik met de mensen en de organisatie CMC. ‘Ik was onder de indruk van de inhoudelijke kennis van zaken. Hiermee worden ik en mijn bedrijf geholpen om stappen te maken, zonder dat ik eerst zelf alles moet uitzoeken!’

‘Door CMC in te schakelen voor mijn bedrijfsverzekeringen heb ik geen rechtstreeks contact meer met verzekeraars zelf, maar één op één contact met de medewerkers van CMC. Dat werkt voor ons erg fijn, in één woord top!’ En daarom raadt Marcel CMC Assurantie & Advies ook aan bij andere ondernemers. ‘Simpelweg vanwege de persoonlijke aandacht én de inhoudelijke kennis van CMC. Wij zijn er als bedrijf echt mee verder geholpen!’

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen