Veens Collectief: doortastend en verfrissend!

Nieuws

VC.png

Het wordt zomer in Veenendaal. Op een van de eerste zonovergoten dagen van dit seizoen bezorgden de mannen van CMC verschillende Veense bedrijven een verfrissende verrassing. Hoe? Met Italiaans ijs. Net zo kwalitatief hoogstaand als CMC zelf.

Regel het direct

087-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Patrick Heikamp

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

CMC Collectief, een van de labels van de CMC Groep, is al jaren een trouwe partner voor bedrijven en beroepsgroepen die zich collectief willen verzekeren. Adviseur Remco Bouman legt uit: ‘Krachten bundelen loont en kan op veel manieren. Neem bijvoorbeeld de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal. Veel Veense BOV-leden plukken de vruchten van de gezamenlijke inkoop van energie en beveiliging.’

BOV%20logo.png

20190418_100108.jpg

Brand

Vorig jaar kwam daar voor BOV-leden een nieuw voordeel bij: het Veens Collectief. ‘Ondernemers die lid zijn van de BOV krijgen bij ons korting op hun brandverzekering’, vertelt Remco. ‘Eigenlijk wil iedere ondernemer wel goed verzekerd zijn tegen brand, maar teveel premie betalen wil niemand. Logisch, want de kans dat je als ondernemer te maken krijgt met brand, lijkt klein.

Stel dat…

Maar stel je eens voor dat het jou wél overkomt… De materiële en emotionele schade is vaak niet te overzien, weet Remco uit ervaring. Jouw vaste, vertrouwde team  claimbehandelaars van CMC staan je op zo’n ingrijpend moment graag heel persoonlijk bij.

Assurantiescan

Waarom overstappen? Omdat je wel korting krijgt, maar niet inlevert op dienstverlening en dekking. Nieuwe leden krijgen na een uitgebreide assurantiescan een volledig op de onderneming afgestemd pakket. Maar dan dus voor een aantrekkelijk prijs.

Onbezorgd

Weer een zorg minder dus. En dat is mooi, want wie zich geen zorgen hoeft te maken over zijn verzekeringen, heeft tijd over voor belangrijkere zaken. Zoals onbezorgd ondernemen. ‘Of op een warme dag samen met collega’s genieten van een ijsje!’, besluit Remco met een brede glimlach.

 

Ook weten wat overstappen voor jou als BOV-lid kan betekenen? De collega's van CMC Collectief zijn je graag van dienst.

 

Neem direct contact op

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen