Voorkom brand in je bedrijf!

Ieder jaar ontstaat bij een groot aantal ondernemingen brand. De oorzaken zijn divers, maar onoplettendheid bij brandgevaarlijke werkzaamheden, brandstichting en onveilig gebruik van elektrische installaties komen vaak voor. En bij de brand blijft het niet, juist daarna blijkt hoe groot de schade is: veel bedrijven 'overleven' dat niet. Hoewel wij als verzekeringsadviseur altijd zullen hameren op een goede brandverzekering, is voorkomen altijd nog beter dan genezen.

Bron: Checklist Brand.nl

Regel het direct

087-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Patrick Heikamp

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

fire-165575_1920.jpg

De site checklistbrand.nl is een initiatief van het Verbond van Verzekeraars, in samenwerking met Brandweer Nederland, VNO/NCW en MKB-Nederland. Op deze site worden checklist aangereikt die ondernemers kunnen helpen een brand en de gevolgen van een brand te voorkomen. De oorzaak van de brand kan namelijk bepalend zijn voor de gevolgschade. Dus voorkom een brand door een goede voorbereiding.
Via de Checklist Brandstichting kom je te weten hoe je je het beste kunt wapenen tegen brandstichting.
Aan de hand van de Checklist Brandgevaarlijke Werkzaamheden kan je controleren hoe het zit met de veiligheid in jouw bedrijf ten aanzien van brandgevaarlijke werkzaamheden.
Begin je aan een nieuwe brandgevaarlijke klus? Dan is het aan te raden het Formulier Brandgevaarlijke Werkzaamheden vooraf in te vullen, om zeker te weten dat alles op de juiste manier verloopt.

Goed voorbereid? Check dan voor de zekerheid ook nog of jouw zakelijke brandverzekering op orde is. Deze verzekering biedt vaak ook aanvullende eisen op het gebied van brandveiligheid. Want als het je dan toch zou overkomen, is een goede verzekering echt een must!

Neem direct contact op met Ben, Gerard of Gertjan, onze adviseurs

checklist%20brand.nl.png

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen