Over ons
CMC Assurantie & Advies
Home > CMC stelt zich graag aan u voor

CMC stelt zich graag aan u voor

CMC Assurantie & Advies is een professioneel en onafhankelijk adviesbureau op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en andere financiële vraagstukken. Wij verlenen onze diensten aan vrije beroepsbeoefenaren en binnen het MKB, maar er zijn ook vele particulieren die hun weg naar ons vinden. Persoonlijk contact is in onze dienstverlening het uitgangspunt. Uw wensen, mogelijkheden en toekomstplannen staan bij elk advies centraal.

Onze missie

Wij bieden een hoogwaardige dienstverlening bieden aan onze cliënten waarmee we een integere en langdurige relatie willen opbouwen. In overleg met de cliënt komen we graag tot een voor hem passend advies en wij zijn daarbij transparant over onze beloning. Wij willen dit bereiken door cliënten te informeren over onderwerpen die van invloed kunnen zijn op hun financiële zekerheid, door goed op de hoogte te zijn van actuele ontwikkelingen en door kritisch na te denken over passende beloningen.

Ons team

CMC Assurantie & Advies heeft een hecht team van gediplomeerde adviseurs en assurantiemedewerkers die gespecialiseerd zijn in hun vakgebieden. Vanzelfsprekend voldoen al onze medewerkers aan de strenge wettelijke eisen van deskundigheid en integriteit.

Onze dienstverlening

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag informeren wij u over de aard en reikwijdte van onze dienstverlening, waarin u als klant centraal staat en de wijze waarop onze beloning is geregeld. U kunt hier de betreffende documenten downloaden en bekijken.

CMC Assurantie & Advies maakt onderdeel uit van de CMC Groep.

Werken bij de CMC Groep? Klik dan hier.

Ben Koelewijn

Deskundigheid en integriteit, geen eis maar vanzelfsprekend!
 
Samen met een hecht team van adviseurs CMC uitbouwen op de bedrijfsonderdelen CMC Assurantie & Advies en CMC Collectief, daar krijg ik energie van! Deskundigheid en integriteit zijn daarin eisen vanuit de wet, maar voor mij geldt dit als vanzelfsprekend. Nadenken over nieuwe verzekeringsoplossingen en proposities op het gebied van (collectieve) verzekeringen, pensioenen en dergelijke maakt dat ik elke dag met veel plezier mijn schouders onder CMC steek. Ik kijk ernaar uit u te leren kennen!
 
Ben Koelewijn, adviseur

Gertjan van den Hoek

Risicobewust!!
 
Met ruim 20 jaar ervaring in het adviseren van het MKB op gebied van schadeverzekeringen merk ik dat ondernemers betere keuzes kunnen maken als ze de risico’s herkennen. Mijn doel is dan ook de ondernemer risicobewust te maken. Je hoeft als ondernemer zeker niet alles te verzekeren als je maar kunt inschatten of je de financiële gevolgen van een claim of schade zelf kunt dragen. Hiervoor geven wij het MKB de juiste handvatten. Als vervolg op mijn opleiding MEAO-commercieel ben ik via een tussenstop bij Sony Nederland te Badhoevedorp in de verzekeringswereld terecht gekomen. Direct wist ik dat schadeverzekeringen mijn ding was. Naast mijn WFT-diploma’s heb ik een HBO-bachelor opleiding gevolgd en sta ik geregistreerd als Registeradviseur Verzuim en Inkomens Management. Dit is dan ook een van mijn specialismen. De CMC Groep is een jong en dynamisch bedrijf waar een unieke combinatie is van jeugd en ervaring. Fluitend naar je werk, wat wil je nog meer!!!
 
Gertjan van den Hoek, adviseur

Gerard Oostermeijer

Integer en zonder poespas
 
Met 15 jaar ervaring in de financiële advisering van MKB ondernemers ben ik gewend te luisteren naar en mee te denken met de ondernemers. Dit door hen te steunen in hun toekomstplannen en daar positief kritisch naar te kijken; door naast hen te zitten in plaats van tegenover. Bij CMC Assurantie & Advies ben ik die meedenkende en goed luisterende persoon die de juiste mensen bij elkaar aan tafel krijgt. Zo scannen wij de onderneming en de ondernemer, zodat deze inzichtelijk heeft welke kansen en risico’s bij het ondernemen specifiek voor hem of haar van toepassing zijn. Indien die risico’s verzekerd dienen te worden, zijn wij daar vanzelfsprekend de aangewezen partij voor om dit voor hen te regelen en zo hen te ontzorgen. Praktisch, helder en in begrijpelijke taal. Integer en zonder poespas, dat is waar ik voor sta.
 
Gerard Oostermeijer, adviseur

Christa Slok

CMC, een betrokken kantoor!
 
Sinds 2012 werk ik bij CMC en ik kan zeker zeggen met heel veel plezier. Na 30 jaar in het assurantievak is het nog steeds elke dag een uitdaging en komen er nieuwe vraagstukken op tafel. Samen met mijn collega’s probeer ik deze zo goed mogelijk op te lossen en te beantwoorden. De kwaliteit van de dienstverlening en integriteit zijn daarbij belangrijke issues binnen CMC. Er wordt veel gedaan aan opleidingen om op die manier de vakkennis hoog te houden. Zo kunnen wij u als cliënt “ontzorgen”. Mijn eigen motto is: 'Kom na wat je afspreekt!'.
 
Christa Slok, adviseur

Adrie de Kleuver

WFT erkend pensioenadviseur met verstand van zaken rond het inkomen bij pensionering, overlijden en arbeidsongeschiktheid
 
Ik heb kennis van en jarenlange ervaring met pensioenregelingen voor werkgevers en hun medewerkers, directeur grootaandeelhouders en andere zelfstandige ondernemers. Ook kan ik u inzicht geven in uw inkomen- en vermogenspositie bij pensionering, (eerder) overlijden en arbeidsongeschiktheid. Advisering op dit gebied behoort ook tot mijn werkzaamheden. Mijn kennis wordt onderbouwt door de benodigde diploma’s en wettelijke autorisaties.
 
Adrie de Kleuver, adviseur

Patrick Heikamp

Constant in beweging zonder de klant uit het oog te verliezen
 
CMC is constant in beweging en op zoek naar nieuwe oplossingen voor nieuwe of bestaande vraagstukken. Wat mij hierin aanspreekt, is dat het klantbelang hierin altijd voorop gaat. Wanneer een verzekering de oplossing is, zal dit uiteraard geadviseerd worden. Een verzekering of ander financieel product is echter nooit een doel op zich maar moet altijd voorzien in een behoefte. Binnen mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen kantoor. Daarnaast ben ik volledig WFT-gediplomeerd waardoor ik u op alle gebieden omtrent financiële vraagstukken van dienst kan zijn.
 
Patrick Heikamp, kantoormanager en relatiebeheerder

Daniëlle van den Berg

CMC werkt aan langdurige relaties!
 
Ik werk al vele jaren met veel plezier in de assurantiebranche en beschik hierdoor over ruime kennis en ervaring. Het contact met mensen en de dienstverlenende rol spreken mij erg aan. Ik ondersteun en werk samen met de buitendienst collega’s om onze klanten optimaal te bedienen. Ik ben oplossings- en servicegericht en stel de klant hierbij centraal. Bij CMC proberen wij de klanten volledig te ontzorgen.
 
Daniëlle van den Berg, relatiebeheerder

Stefan Reuvers

Jong, fris en oplossingsgericht!
 
Na mijn opleiding Commercieel Bank en Verzekeringen ben ik zo’n 8 jaar geleden mijn carrière gestart in het bankwezen. Kort daarna heb ik de overstap gemaakt naar CMC. Binnen de CMC Groep zijn mijn werkzaamheden voor Assurantie & Advies voornamelijk gericht op onze MKB-relaties. Daarnaast ondersteun ik het label CMC Collectief met de administratie. CMC staat bij mij voor oplossingsgericht werken. Wij kijken dan altijd naar de best passende oplossing voor onze klant. Het is leuk werken in deze jonge en frisse onderneming!
 
Stefan Reuvers, relatiebeheerder

Wilma van Drumpt

Dynamisch!
 
Met 17 jaar werkervaring kan ik wel beamen dat de branche voortdurend in beweging is. Wat vandaag nieuw is, is morgen weer achterhaald. Dynamiek ten top! Alleen een dynamisch bedrijf kan zich handhaven in deze constant veranderende assurantiewereld. CMC is zo’n bedrijf en begeleidt u graag in deze levendige wereld. Welkom bij CMC!
 
Wilma van Drumpt, relatiebeheerder

Sylvia van Velzen

Voor elke relatie een persoonlijk en betrokken benadering!
 
Al heel wat jaren draai ik mee in het assurantievak en ik voel me bij CMC volledig op mijn plek. Bij mijn werkzaamheden ligt de nadruk ligt op de bediening van klein zakelijke en particuliere relaties. Daarnaast verzorg ik de maandelijkse prolongatie, debiteurenadministratie en ben ik achtervang voor het team claimbehandeling. Bij CMC krijg ik de ruimte om onze relaties op een persoonlijke manier te benaderen en samen tot verzekerings- of betalingsoplossingen te komen. Ons team is pro-actief en goed op elkaar ingespeeld. Het is prettig werken bij CMC en ik weet zeker dat dit een positieve invloed heeft richting onze relaties!
 
Sylvia van Velzen, relatiebeheerder

Diane Riches

Vrijheid om een schade zo prettig mogelijk af te wikkelen
 
Iedere schade is anders, maar altijd vervelend. De uitdaging voor ons als claimbehandelaar is in te schatten hoe we onze clienten het beste kunnen ondersteunen. We proberen altijd net dat beetje meer te geven dan waar de klant zelf om vraagt. Hiervoor krijgen we als schadeteam veel vrijheid. Dit werkt prettig voor alle partijen.
 
Diane Riches, claimbehandelaar

Natasja Langeweg

Dynamisch, uniek en betrouwbaar
 
Als claimbehandelaar is iedere dag anders. Want iedere klant is anders en geen claim is hetzelfde. In deze dynamische omgeving wil Team Claims van CMC een unieke dienstverlening geven. Uniek, omdat in service in de huidige economie een unicum is. Indien u dat wenst, regelen wij de schade voor u van A tot Z. Daarbij doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen! U kunt dus op ons rekenen! Wel zo prettig. Samen met mijn collega claimbehandelaar Diane Riches sta ik graag voor u klaar.
 
Natasja Langeweg, claimbehandelaar

Jacqueline de Koning

Goedendag, welkom bij CMC!
 
'Goedendag, welkom bij CMC!’ Op deze manier maken de meeste relaties van CMC kennis met mij. Binnen de CMC Groep ben ik het aanspreekpunt voor al onze relaties. Samen met mijn collega’s streef ik naar een unieke service ervaring voor onze cliënten. Net even anders dan zij gewend zijn. Ook ondersteun ik mijn collega’s bij allerhande werkzaamheden. CMC is een snelgroeiend bedrijf en voortdurend in ontwikkeling. Dat vraagt van mij dat ik snel kan schakelen en ad hoc op dingen kan reageren. Graag tot ziens bij CMC!
 
Jacqueline de Koning, frontoffice medewerker

Esther Algra

Mijn drive: achter de schermen mee bouwen aan een groeiende organisatie!
 
Binnen ons kantoor ontzorg ik het MT op het gebied van HR, de interne organisatie, marketingcommunicatie en de coördinatie van evenementen. Ik bouw graag mee aan een goed georganiseerde backoffice, waardoor mijn collega’s u de beste dienstverlening kunnen bieden. Ik ben breed inzetbaar en heb oog voor kwaliteit. Naast de reguliere werkzaamheden komt het nog wel eens voor dat voor een ad hoc project onverwacht snel geschakeld moet worden. Dat geeft mij energie! Elke dag is een uitdaging; je weet nooit hoe de dag begint òf eindigt!
 
Esther Algra, management assistent

Rosel Schreuders

Waar cijfers samenkomen!
 
Met veel plezier werk ik op de financiële administratie van dit energieke bedrijf. Op deze afdeling maken we een kloppend geheel van alle cijfers die vanuit de diverse afdelingen binnenstromen. We doen dit met grote nauwkeurigheid, en met een service op de klant gericht. Saai is het nooit, want de groei van CMC vraagt om flexibiliteit en dat is nu net waar mijn kracht ligt.
 
Rosel Schreuders, administratief medewerker

Remco Bouman

Verzekeren komt op de laatste plaats
 
Gek om als verzekeringsadviseur 'de verzekering' op de laatste plaats te zetten. Bij CMC Collectief is een verzekering afsluiten geen doel op zich. Wij kijken samen met de relatie naar een oplossing die past bij de organisatie of doelgroep. Ons advies is vaak minder verzekeren! Het mooie aan mijn functie als adviseur is dat ik samen met u de uitdaging mag aangaan om tot een passende collectieve oplossing te komen.
 
Remco Bouman, adviseur CMC Collectief
06-82 04 97 77
remco.bouman@welkombijcmc.nl

Derkjan Niezing

CMC; oude vertrouwde service en innovatieve ideeën
 
Bij CMC bestaat een goede mix tussen houden wat goed is en vernieuwen waar dat in het belang van de cliënt is. Dat geldt met name voor CMC Collectief waar nieuwe producten en voorwaarden samen met verzekeraars worden ontwikkeld voor groepen die een zelfde risico lopen. Zo’n aanpak levert de cliënt grote voordelen op. CMC Assurantie & Advies benadert de cliënt vanuit zijn perspectief: welke risico’s loopt hij en wat moet er daarom worden verzekerd. En dat natuurlijk voor de laagste premie.
 
Derkjan Niezing, adviseur CMC Collectief